mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Az MLSZ válaszolt!

Tegnapi cikkemben azt írtam, az MLSZ egy hete nem válaszolt azokra a kérdésekre, melyeket feltettem nekik  a Vidi pályaavató mérkőzésén történt események miatt. Este a messengeren kaptam egy üzenetet az MLSZ egyik sajtósától, mely szerint ők elküldték a válaszokat. Bemásolta nekem az elküldött e-mail, amely bizonyítja, hogy már november 26-án válaszoltak. A mail valamiért nem érkezett meg, ettől függetlenül itt kérek elnézést az MLSZ sajtóosztályától!


HIRDETÉS

Megjelent Fehér György sportújságíró első, nem sporttémájú regénye, A kemény fiúk is sírnak néha. Vásárlás előtt belehallgatnál a könyvbe? Itt a lehetőség! Most Urmai Gábor, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze olvassa el neked az első fejezet. Amennyiben megtetszett, megrendelheted a szerző által dedikált könyvet postai utánvétellel de szállítási díj nélkül a "akemenyfiukissirnakneha@gmail.com" e-mail címen.Nagyszerű karácsonyi ajándék lehet!




És íme a válaszok:


Tisztelt kolléga!

Az NB I-es mérkőzések szervezése, lebonyolítása teljes mértékben a rendező hazai klub felelőssége és feladata.

Amennyiben az MLSZ szabályzatai alapján szervezési hiányosságokat tapasztal, minden esetben fegyelmi eljárást indít, és ennek során tisztázza a körülményeket, cselekményeket.

Az egyes fegyelmi eljárásokról azok lezártáig nem áll módunkban tájékoztatást adni!

Tisztelettel:
MLSZ kommunikáció




Vidi, MLSZ: hallgatásba burkolózva A realitás az, hogy...