mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Totális vicc: Az MLSZ szerint semmi nem történt Felcsúton

Korábban már foglalkoztunk azzal, hogy a honi sportsajtó lényegében „agyonhallgatja” a Puskás Akadémia-Vidi mérkőzésen történteket. Akkor kifejtettük, hogy bár a játékvezető senkit nem állított ki, az MLSZ fegyelmi eljárást kezdeményezett. Nos, most kiderült: az MLSZ szerint semmi nem történt a meccsen!

Az MLSZ szerint ezen a felvételen nem látszik az, hogy bárki meg akart volna ütni vagy rúgni bárkit

Valami történt Felcsúton. Hogy pontosan mi, arról senki nem beszél pontosan.
A Puskás Akadémia legyőzte a magyar bajnokot, mégpedig úgy, hogy a játékvezető több mint 100 percig vezette a mérkőzést, sőt, a Puskás Akadémia kapusa a 102 percben büntetőt védett.

Aztán „valakik kergettek valakiket”, mely során Benczés Miklós a földre került.
Még Juhász Roland, a Vidi csapatkapitánya szerint is történt valami, hiszen teljesen korrekten azt állította, hogy ez azért meg sem járja!
„Ami a lefújást követően történt, az semmilyen körülmények között nem fér bele. Én nem voltam ott az eseményeknél, nem tudom, miből alakult ki a perpatvar, de minden csapattal előfordul, hogy veszít, nem szabad úgy reagálni, ahogy azt tettük. Ugyanez vonatkozik ellentétes előjellel a hazaiakra is” – mondta a játékos a molvidi.hu-nak, ami azt bizonyítja, hogy valami mégiscsak történt.

Persze, kár is lenne tagadni, hiszen televíziós felvételek is vannak a kergetőzésről, lökdösődéről, de valahogy egyetlen, a csetepatéban részt vevő játékos nem kapott piros lapot.

Aztán most kiderült hogy ezen a felvételen nem történik semmi:


Legalábbis az MLSZ szerint.

"A hivatalos jegyzőkönyvek, a meghallgatások és a videofelvételek alapján egyértelmű, hogy ütés, rúgás, vagy más a Fegyelmi Szabályzat alapján büntetendő erőszakos cselekmény nem történt, és ilyen irányú szándék sem volt megállapítható" – írja honlapján az MLSZ.

Nem tudom, hogy az MLSZ szakértői melyik felvételt nézték meg, de ajánlom, nézzék meg újra!

Nem, inkább azt ajánlom, mondjanak végre le az MLSZ hozzá nem értő emberei, és távozzanak végre a magyar labdarúgásból, mert viccet csinálnak egy sportágból, és viccet csinálnak egy szövetségből.

 Azért ment el Lazovics a Vidiből, mert nem tetszett neki, hogy a tulajdonos "lecseszte" a szerbeket? Sallói István sportigazgató még a hazaadás alapvető szabályával sincs tisztában!