mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis lökdösődés, egy kis verekedés

Szinte hihetetlen, de két nappal az után, hogy a Vidi és a Puskás Akadémia játékosai egymásnak estek, egyetlen szó sem esik az esetről. Senki nem beszél semmiről, sőt, szinte hihetetlen, hogy bár úgy néz ki, voltak olyan játékosok, akik a tettlegességtől sem riadtak vissza, egyetlen egy embert nem állítottak ki. Hogy is lehet ez?

Valami történt Felcsúton.
Hogy pontosan mi, arról senki nem beszél pontosan.
A Puskás Akadémia legyőzte a magyar bajnokot, mégpedig úgy, hogy a játékvezető több mint 100 percig vezette a mérkőzést, sőt, a Puskás Akadémia kapusa a 102 percben büntetőt védett.

Aztán „valakik kergettek valakiket”, mely során Benczés Miklós a földre került.

Érdekes módon a Puskás Akadémia edzője, sőt, még Varga József, a Viditől a Puskás Akadémiához kerülő középpályás szerint is benne van egy kis verekedés az ilyen feszült hangulatú meccsekben, de azt hiszem, ha mondjuk ez a Ferencváros pályáján történt volna, most állna a bál.

Hozzá kell tenni, Juhász Roland, a Vidi csapatkapitánya teljesen korrekten azt állította, hogy ez azért meg sem járja!
„Ami a lefújást követően történt, az semmilyen körülmények között nem fér bele. Én nem voltam ott az eseményeknél, nem tudom, miből alakult ki a perpatvar, de minden csapattal előfordul, hogy veszít, nem szabad úgy reagálni, ahogy azt tettük. Ugyanez vonatkozik ellentétes előjellel a hazaiakra is” – mondta a játékos a molvidi.hu-nak, ami azt bizonyítja, hogy valami mégiscsak történt.

Persze, kár is lenne tagadni, hiszen televíziós felvételek is vannak a kergetőzésről, lökdösődéről, de valahogy egyetlen, a csetepatéban részt vevő játékos nem kapott piros lapot.


Persze, lehet, ettől még valakit eltilt majd az MLSZ, de érdekes módon olyan csend van, mintha nem történt volna semmi.

Csak érdekesség képen: az AEK Athén-Vidi mérkőzésen a lefújás után kiállított görög játékosok négy meccses eltiltást kaptak!



Gera Zoltán: Sokat veszítettem volna, ha folytatom a futballt! Luca Greco, a Svájci Minifootball Szövetség elnöke: Nekünk olyan nyerő ember kell edzőnek, mint Urbán!