mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ezért licitálj a Loki-mezre: A 11 éves Bodnár Balázs barátjának segítene

Bodnár Balázs a Debreceni Labdarúgó Akadémia U11-es csapatának. Ő nyerte a „Legaranyosabb Loki-szurkoló” címet. Ám Bodnár Balázs a legnagyobbak közé emelkedett, fiatal kora ellenére a legnagyobb erényeket csillogtatja meg. Nyereményét ugyanis nem tartja meg, hanem súlyos beteg barátja megsegítésére fordítja.Miután Bodnár Balázs fotójára érkezett a legtöbb szavazat, ő lett a legaranyosabb Loki-szurkoló, nyereménye pedig egy, a DVSC játékosai által dedikált Loki-mez. Ám az ízig-vérig Debrecen-drukker ifjú focista gondolkodás nélkül felajánlotta nyereményét jótékony célra, hogy segíthessen a gyilkos kórral harcoló barátján – írja a DVSC.hu.

Balázsjfehértón, az Erkel Ferenc Általános Iskolában tanul, ahová az egyik évfolyamtársa és egyben jó barátja, Lakatos Márk is jár; ő szintén focizik a kisvárosban. Márk decembertől egyre rosszabbul érezte magát, kórházba került, ahol a vizsgálatok során kiderült, hogy nyirokcsomó-daganatban szenved. A család nagyon szegényes körülmények között él, Márknak három kisebb testvére van!

Márkra folyamatos kezelések várnak Budapesten és Debrecenben, ami a család számára nagyon megterhelő anyagilag. Támogatására összefogás indult Újfehértón és a helyi sportegyesületnél.

Bodnár Balázs nyereményét, a dedikált mezt elárverezteti, és az ebből befolyt összeget teljes egészében Márknak és családjának ajánlja fel, ugyanis számukra most minden adomány nagyon nagy segítség.

A mifocink.com kéri, aki teheti, licitáljon a mezre. A DVSC hivatalos Facebook oldalán található poszt alá várják az ajánlatokat. Licitálni a hónap végéig, május 31-ig lehet.

 A ZTE tulajdonosának tévedése rámutat a magyar futball legnagyobb betegségére A Honvéd vagy a Diósgyőr dönti el a bajnoki cím sorsát?