mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Így fizeti meg az MLSZ a szurkolók kárát!

Bár az MLSZ nem válaszolt a Luxemburg elleni válogatott meccsel kapcsolatban feltett kérdéseinkre, szépen csendben feltettek egy közleményt weblapjukra, mely szerint megtérítik azon szurkolók költségeit, akiket hátrány ért azért, mert a válogatott mérkőzést egy nappal korábban rendezik a tervezetnél.



Mint ismert, a Luxemburg–Magyarország barátságos válogatott mérkőzés időpontja november 10-ről egy nappal korábbra, 9-re módosult. A luxemburgi szövetség szerint azért, mert az MLSZ ezt kérte, az MLSZ szerint azért, mert a hazai szövetség csak ezen a napon tudja biztosítani a nemzetközi mérkőzéseken megszokott színvonalú létesítményt, ahol mások mellett megfelelő méretű vendégszektor is rendelkezésre áll.

Az más kérdés, hogy így alig lesz magyar szurkoló a mérkőzésen, nem mellesleg számos magyar fanatikusnak már megvolt a jegye, szállása, utazása az eredeti időpontra.

Nos, az MLSZ tájékoztatása szerint ezeknek a drukkereknek megtérítik a költségeket, ha…

… és itt jönnek a feltételek.

Az MLSZ tájékoztatása szerint „amennyiben Ön az időpontváltozás ismertté válása előtt, azaz október 23. előtt szervezte meg útját annak érdekében, hogy élőben tekinthesse meg a nemzeti csapat összecsapását, és a megváltozott időpontban nem tudja, vagy nem akarja megvalósítani az utazását, akkor kérésére az igazolt és vissza nem téríthető költségeit az MLSZ átvállalja.”

Ehhez be kell mutatni az október 23. előtt kiállított repülőjegy számláját (november 10-i kiutazásra szóló), vagy vonat/buszjegy számlát, mely november 10-i, luxemburgi utazásra vonatkozik. Be kell mutatni a regisztrált/kifizetett szállás november 10-re.

Annak is megtérítik a költségeket, akik az időpont változás ellenére átszervezte a programját, és kimegy a meccsre, ehhez a repülőjegy, szállás módosítás díjának számláját kell bemutatni.

A költségek átvállalásához a következő adatokra is szükség van:

- Név
- Lakcím
- Adóazonosítójel
- Anyja neve
- Születési hely és idő
- TAJ-szám

A fenti adatokat, valamint a dokumentumok szkennelt példányát október 30.-ig kell eljuttatni  a jelentkezes@mlsz.hu e-mail címre, majd a szövetség válaszlevelében küldött adatkezelési nyilatkozatot aláírva ugyanerre a címre kell eljuttatni.



Győzött a futball! Hogy lesz ebből 2020-as Eb-részvétel?