mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Felrobban az internet: a szurkolók az MLSZ-t szidják!

 
Derült égből villámcsapásként érte a magyar szurkolókat, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozott a Luxemburg-Magyarország felkészülési mérkőzés időpontja. A találkozót az eredetileg november 10-én pénteken rendezték volna de a luxemburgi szövetség tájékoztatása szerint az MLSZ kérésére egy nappal korábban, azaz november 9-én rendezik. A mifocink.com információi szerint több 300 magyar szurkolónak van meg a jegye, a lefoglalt utazása és egyeseknek a szállása az eredeti, 10-ei időpontra.

Ha mindez igaz – mármint hogy az MLSZ kérte a mérkőzés időpontjának megváltoztatását -, akkor az azt jelenti, hogy a szövetség vezetői pont azokat veszik semmibe, akiknek a legnagyobb dicséret jár, akik még a mostani, finoman szólva is eredménytelen időszakban is megtöltötték a stadiont egy-egy válogatott meccsen

Akik százával utaztak el például Svájcba, hogy szurkoljanak a válogatnak.

Akik még a Luxemburg elleni meccsre is elmentek volna.

Az MLSZ ezzel a döntéssel a szurkolókat veszi semmibe.

Nem véletlen, hogy a szövetség facebook oldala szinte felrobban a dühös szurkolók hozzászólásaitól. Megpróbáltunk néhányat összeszedni, persze voltak, melyek még a mifocink.com oldalra sem férnek fel teljes egészében a stílus miatt…

Gyuri Tompach:
"Jók ezek a túrák, csak azok a kurva meccsek ne lennének". A mondat második része teljesült. Köszi.


Laci Fleger:
Szánalmas mocskos öltönyös f..ek.. megint ki…tok azokkal akik még mindig hisznek a nemzeti 11.-ben! Akik időt pénzt nem sajnálva utaztak volna ki Luxemburgba.

Hunyadkürti Gábor:
Férgek! Telefonban elhajtotok minket, hogy hívjunk holnap bennetek! Akkor nem volt ünnepnap, amikor ezt a mocskot kiírtátok? Érdekes... Ki fog minket ezért kártalanítani? Minden, az utazással kapcsolatos dolgot buktunk...

Németh András:
Jómagam nem, de sok ismerősöm, barátom készül kimenni... Megoldjátok a problémát vagy szartok rá nagyívben???

Tóth András:
Most komolyan, miért nem ba…tok sz…ba a k.a..tokat? Hogy a g..s f..ba könyörögjek ki még egy nap szabit mert ti ilyen tele…tt b..k vagytok? Miért nem rakatjátok át inkább szombatra? De tudnám ajánlani a hétfő reggeleket a válogatott meccsek időpontjára, akkor biztos nem megy a kutya se.

Balázs Magyar:
Anyukám és apukám úgy nevelt, hogy ilyen esetben a "sajnálom", vagy az "elnézést az esetleges kellemetlenségekért" több, mint elvárható, főleg azokkal szemben, akik pénzt, időt, és energiát nem kímélve, úgy döntöttek elkísérik a válogatottat egy Luxemburg elleni barátságos meccsre. Egyes, ülj le!

Székely Zsolt (Charlie):
És még ti akarjátok "visszacsalogatni" a szurkolókat a stadionokba? Ki van fizetve a repjegyem 10-11-re a meg a szálloda. Aki belement T. BMLSZ-től annak azonnal fel kell állni.

Mihály Balázs:
Óriási tévedés,hogy az mlsz vissza akarja csalogatni a szurkolókat!Ez látszat !

Attila Foki:
A repjegyemet kifizetitek, ti r…dt f…ek?

Iván László:
Gratulálok, MLSZ vezetők,ti aztán tesztek róla,hogy garantáltan ne legyen magyar szurkoló azon a meccsen ;) gondolom a múltkori dicshimnusz a Feröer ellen nem hiányzik még egyszer ,ugye? Pedig én ezek után nem csodálkoznék, ha minden meccsen ezt kapnátok

Gábor Kauker:
Az lenne a mimimum hogy legalább egy " elnézést elbasztuk" bocsi " szarul szerveztük meg" szösszenettel kezditek a mondatot. Mi lesz a kárpótlás azoknak akik mar megvették a szállást es a repülőjegyet?

Görög Cartmen László:
MLSZ most szerintem meg lesztek b@szva tokkal, vonóval! És jogosan!

Balazs Obr:
Megvan repjegy, a busz, csak épp a meccsre nem érek ki. Gratulálok, és köszönöm a dilettáns mlsz-nek minden sorstársam nevében....

Természetesen a mifocink.com megkérdezte az MLSZ-t is az időpont-változtatással kapcsolatban. Három kérdést küldtünk a szövetségnek:

1. Milyen olyan biztonsági intézkedéseket kell hozni, melyeket az eredeti stadionban nem lehet meghozni?

2. Az MLSZ miért mond le önként a magyar szurkolók támogatásáról, hiszen rengeteg drukker már megvette a jegyét és az utazását, így viszont ezek nagy része elveszik?

3. Milyen módon tervezi kártalanítani az MLSZ azokat a szurkolókat, akik az Önök által kért időpontváltozás miatt nem tudnak elmenni a mérkőzésre?

Amint választ kapunk a kérdésekre, közöljük!



Így hogyan lehet csapatot építeni? Győzött a futball!