mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A diósgyőri vezetők akkor is elmennek majd az MLSZ-hez, ha a javukra tévednek a játékvezetők?

Nem nagyon értem a diósgyőri tulajdonosok viselkedését. Kétségtelen tény, hogy eddig elég sok, súlyos játékvezető tévedés érte a csapatot, ami bizony pontokba is került, de az azért mégiscsak furcsa, hogy a tulajdonosok ezért egészen az MLSZ székházig mennek. Ilyen erővel a helyzeteket kihagyó játékosaik háza elé is vonulhatnának. És vajon akkor is felutaznak majd Budapestre, amikor a „sporik” az ő javukra tévednek. 


 HIRDETÉS 


Nehéz elfogadni, hogy a hiba benne van a futballban.
Nehéz elfogadni, hogy a játékvezetők is tévedhetnek.
Igaz, számtalanszor elmondtam, leírtam: ha a milliókat kereső „aranylábú futballistáink” csupán annyit hibáznának, mint a játékvezetőink, akkor a futballunk a világ élvonalában lennénk. 

Érdekes, az elmúlt időben csak egyetlen edzőtől – Véber Györgytől – hallottam, hogy nevén nevezett egy játékost, aki kihagyta a helyzetét, de szinte minden héten hallok játékvezetőket felelősségre vonó nyilatkozatokat.




Hozzá kell tenni, én is láttam, hogy az elmúlt időben a Diósgyőr ellen sorozatban tévedtek a játékvezetők. Én is tudom, hogy ezek igen súlyos tévedések voltak, ám ettől még megmagyarázhatatlan, hogy amikor Szabó Tamás és Leisztinger Tamás kedden az MLSZ székházában járt, a sorozatosan őket ért bírói tévedésekről is szót ejtettek.
Nem mehetünk el szó nélkül a minket sújtó sorozatos játékvezetői tévedések mellett sem. Természetesen nem tételezhetünk fel a szándékosságot annak ellenére, hogy sokszor nehéz megérteni miért hozott nyilvánvalóan hibás döntést a játékvezető, de az sem elfogadható, hogy ezek a csapatunkat sújtó egyértelműen rossz döntések mindenféle látható következmény nélkül maradjanak– idéz az ügyvezetőt a boon.hu.

Ennek kapcsán csupán annyit: kíváncsian várom azokat a híreket, melyek arról szólnak, hogy a helyzeteket kihagyó, vagy épp gólokat „összebénázó” játékosok háza elé vonultak „beszélgetni”.

Arra pedig kifejezetten kíváncsi lennék, vajon akkor is beszélgetnek-e majd az MLSZ vezetővel a játékvezetői tévedésekről, amikor azok az ő javukra történnek majd?



Milliók a semmiért: az InStat megmutatta, hihetetlenül túlfizetettek az NB I-es játékosok! Mennyi pontunk lenne, ha nem fejlődnénk?