mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Nooormááális?

Nos, a kérdésre egyértelmű a válasz. Nem. Mert aki ad hoc módon, önhatalmúan, minden nyomás és tiltakozás ellenére megváltoztatja Magyarország legnagyobb klubjának címerét, az biztosan nem normális!


„Akik ezt a döntést hozták, már rég nem lesznek itt, amikor az én szívem még mindig az Újpestért dobog majd, amikor én még mindig az Újpestért dolgozom”.

A ma már klasszikussá vált mondatot Kovács Zoltán mondta néhány évvel ezelőtt, amikor ki tudja hanyadik alkalommal rúgta ki az épp aktuális „újpesti átutazó” a klubtól.

A mostani „átutazó” viszont olyan pofátlan dolgot művel, hogy az már túl megy minden határon.
Ez a szerencsevadász belga önhatalmúan megváltoztatta az 19985-ben alapított Újpest címerét.

Tette ezt úgy, hogy ez ellen mindenki tiltakozott.
Tette azt úgy, hogy úgy néz ki, erre egyáltalán nincs joga, hiszen az anyaegyesület, azaz UTE beleegyezése nélkül ezt nem teheti meg.
Tette ezt minden magyarázat indoklás nélkül.

Az új címer...bocsánat, az a valami, amit új címernek kitaláltak, annyit sem érdemel, hogy megmutassuk, miként azok, akik ezt az eszement öltelet végig vitték, annyit sem érdemelnek, hogy többet leírjuk a nevüket.

Az viszont egyértelmű, hogy a lila-fehér drukkerek ezt nem hagyják, nem hagyhatják annyiban.
A facebookon már létrejött a „Kiállás együtt az Újpest címerért” csoport, melynek tagjai minden eddiginél nagyobb megmozdulást szerveznek a Szusza Ferenc Stadionhoz.

Nagyon remélem, hogy rengetegen lesznek.
Nagyon remélem, hogy észhez tér az Újpest tulajdonosa.

Mert az biztos, hogy most nem normális!
És akkor még finoman fogalmaztunk!Edzőképző felvételi 2017, Magyarország Én szégyellem magam – remélem a Videoton és... a riporter is