mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Szégyen!

A magyar futball több mint 100 éves történelmében nincs egyetlen magyar edző sem, aki ne ajánlotta volna fel a lemondását egy Andorra elleni vereség után.  A magyar futball több mint 100 éves történelmében nincs egyetlen magyar edző sem, akit ne rúgott volna ki az MLSZ egy Andorra elleni vereség után. Erre Bernd Stock, akivel a magyar futball legnagyobb szégyenét érte el, maradhat kapitány! Szégyen!

Gyorsan hozzá kell tenni, Storck valóban nagy tettet hajtott végre, amikor kivezette a válogatottat az Eb-re. De az már a múlt.
A jelen pedig egyáltalán ne fényes.

Csak néhány tény!
A magyar válogatott a norvégok elleni pótselejetező óta, azaz másfél éve, mindössze három mérkőzést nyert meg. Legyőzte az osztrákokat (az Eb-n, és igen, tudom, hogy ott döntetlent játszottunk a portugálokkal és az izlandiakkal), a letteket és itthon az andoraiakat.

A magyar válogatott kikapott az olasz és a spanyol ötödosztályban játszó játékosokat felvonultató Andorrától. Tétmeccsen!

A magyar válogatott történetében még sosem fordult elő, hogy négy egymást követő mérkőzésen nem tud gólt szerezni.

Ezek után azt mondani, hogy a hogy nemcsak szövetségi kapitányként, hanem sportigazgatóként is kiváló teljesítményt nyújt” – nos, több mint pofátlanság! A tények makacs dolgok, ezek pedig azt bizonyítják, hogy Bernd Storck az Eb óta nemhogy nem nyújt kiváló teljesítményt, de kimondottan rossz teljesítményt mutat.

Ki merem jelenteni, hogy Csányi Sándor ezzel a döntéssel lerombolt mindent, amit évek során megpróbált felépíteni – bár lassan úgy néz ki, szinte semmit – persze a politikailag irányított és támogatott kis klubokon kívül - nem sikerült felépíteni. De ez már egy másik cikk témája.

 



Storck úr, ez pofátlanság volt a javából! Bernd Storck legnagyobb sikerét tegnap érte el