mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Murka Benedek: Hihetetlen, amit a csapat művel

A Vasas kilenc emberrel, a 93. percben szerzett győztes góllal győzte le a bajnoki címre hajtó Videotont. A piros-kékek szereplése minden képzeletet felülmúl, a hétvégi győztes találat szerzője, Murka Benedek szerint is hihetetlen, amit a csapat produkál.

- Egészen hihetetlen, amit a csapat művelt, emelem kalapomat minden társam előtt. Végig jól játszottunk ezen a mérkőzésen. Megmondom őszintén, nem tudom honnan, melyik titkos raktárból merítettük az erőt, nagyon sok meccset játszottunk az elmúlt hetekben, ahol nem voltunk mindig szerencsések. A pályán viszont láthattuk a csapat erejét, hogy ennyi mérkőzéssel a lábunkban is ilyen jól játszottunk – nyilatkozta csereként beálló fiatal játékos a klub weblapján, aki hozzátette, az elmúlt hetekben a Magyar Kupa miatt szerda-szombat meccsritmusban játszik a csapat, de a szakmai stáb munkáját is dicséri, hogy ilyen jó erőben vannak. -  Ez is azt bizonyítja, hogy jó edzéseket kapunk, ennyi meccs után is fittek és jó formában vagyunk. A Videoton játékosai valóban fáradni látszottak az utolsó 10 percben, míg mi, talán kicsit hihetetlen módon, egyáltalán nem. A végét megnyomtuk, és sikerrel zártuk a meccset. Külön öröm persze számomra, hogy ennek tevékeny részese lehettem.  Ez a csapat most ilyen körülmények között hihetetlen dolgot mutatott be. Megmutattuk, hogy ilyen erős ellenfél ellen is tudunk nyerni, akár emberhátrányban is.

 



Bukta Nyíregyházán, de persze mindenki hibás, csak Véber nem Véber szerint az edzésen minden szuper. Kár, hogy hétvégén van ellenfél is!