mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Mit kíván(unk) a magyar futball(nak)!

 12 pont. Ugye mindenki tudja, miről van szó? Nos, a mifocink.com összeállította a magyar futball 2017-es 12 pontját....

  1. Kívánjuk a magyar futballnak, hogy a bíróságok legyenek végre „tökösek” és az összes, bundabotrányban érintet játékost, sportvezetőt, játékvezetőt, menedzsert küldjék évtizedekre börtönbe!

    2. Kívánjuk, hogy a klubok visszatérjenek a helyes útra, és rájöjjenek, ez a nagyszerű sport még mindig az emberek szórakoztatásáért van.

    3.. Kívánunk a magyar bajnokságnak nagyszerű és izgalmas mérkőzéseket, melyeken egyre több néző szórakozhat a helyszínen.

    4. Kívánjuk a magyar bajnokságnak, hogy a végletekig legyen kiélezett, és csak az utolsó fordulóban dőljön el a bajnok és a két kieső csapat kiléte.

    5.. Kívánjuk a válogatottnak, hogy találjon vissza az Európa-bajnoki útra, és egyszer végre győzze le Portugáliát. Na jó, inkább kétszer.

    6. Kívánjuk a korosztályos válogatottaknak, hogy nagyszerűen szerepeljenek a soron következő elit körös megmérettetéseken, az utánpótlás-nevelésnek pedig hogy minél több tehetséget neveljen ki a felnőtt futballnak, akik aztán kiszorítják a nevesincs légiósokat a csapatokból.

    7. Kívánjuk a magyar futballnak, hogy minél több játékos igazolhasson Nyugat-európai, erős bajnokságba.

    8. Kívánjuk Bernd Storck szövetségi kapitánynak, hogy 2017-ben is kerüljön be a 10 legjobb edző közé Európában, mert ez azt jelentené, hogy nemzeti csapatunk ott lesz a világbajnokságon.

    9, Kívánjuk Dzsudzsák Balázsnak, hogy végre viselkedjen igazi példaképként, ne csak a pénztárcáját nézze, és végre hagyja ott az uli-buli pénzkereső ligákat, küzdjön meg a helyéért egy normális, Nyugat-európai csapatban, és így legyen a nemzeti csapat hasznára.

    10. Kívánjuk klubcsapatainknak, hogy legalább a szeptembert érjék meg végre a nemzetközi kupákban – ha még tovább jutnának, az még jobb lenne.

    11. Kívánjuk a magyar sportsajtónak, hogy a kluboknál idén igazi sajtókiszolgálással, és ne sajtóelhárítással (ami most jellemző) találkozzanak, mert így sokkal könnyebb lenne a munkájuk, és sokkal több információ juthat el a szurkolókhoz.

    12. Összegezve: kívánunk a magyar futball összes szereplőjének egy tökéletes és sikeres 2017-et



Tíz nap, tíz kérdés! NB I-es játékos: Igen, rúgtam már be úgy, hogy… Köszönet a Honvéd két önzetlen alkalmazottjának