mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Szép volt – magyar szurkolók! A többi? Inkább hagyjuk!

Minden dicséretet megérdemelnek  - a szurkolók! Pénzt, szabadidőt nem kímélve elutaztak Feröerre, végig biztatták a csapatot, pedig amit láttak az - már bocsánat - egy nagy f.o.s. volt.


Bernd Storck igazat mondott!
Az Eb-nek vége, ma új időszámítás kezdődött.

Egy időszámítás, amelyben egy feröeri játékos talppal „bőrözi” a magyar válogatott tagját.  Úgy, hogy az már a grundon is ciki.
Uram bocsá’, megalázó.

Olyan, hogyha én a grundon kapok olyat, fogom magam, és hazamegyek.

Egy időszámítás, amelyben a magyar csapat csak és kizárólag a szerencsének köszönheti, hogy nem kapott 3-4 gól a Feröer-szigetek ellen.

Egy időszámítás, amelyben a milliókat kereső magyar játékosok és a (tudom, ez már unalmas, de így van) teljesen amatőr feröeri futballisták között semmi különbség nincs. Pontosabban van: a feröeriek jobbak – legalábbis ezen a meccsen.

Egy időszámítás, amelyben a feröeri szurkolók „olléznak”  csapatuk játékát nézve.

Egy olyan időszámítás, amelyben csak a szerencsének köszönhetjük, hogy nem kaptunk ki hárommal Feröer-szigetek ellen. És ez még akkor is így van, ha a végén akár meg is nyerhettük volna a meccset – amit egy másodpercig nem irányítottunk. És valljuk be: a sors igazságtalansága lett volna, ha nyerünk.

Egy időszámítás, ahol csak és kizárólag a magyar szurkolókat érheti dicséret. Akik akkor is űzték-hajtották a csapatot, amikor erre az nem szolgált rá.
Őket kellene jobban megbecsülni!



Leánykérés a gépen, avagy így utaztak a szurkolók Feröerre Potyogtak a gólok Feröeren – de csak a reptéren