mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Pécsett csinálnának futballünnepet a fradisták!

Egy évvel ezelőtt Csepelen csináltak szenzációs hangulatot azok a ferencvárosi szurkolók, akik távol maradnak az első csapat mérkőzéseitől. Úgy tűnik, a drukkerek ismét szervezkednek: ezúttal a Pécs elleni tartalékmeccsen lesz igazi futballhangulat, melynek a pécsiek is nagyon örülnek. Sőt, még segítenek is.

Szurkolótársaink!

Ha idén nem lesz Csepel, lesz helyette más! A következő állomás, ahol találkozunk, Pécs lesz. Ismét a második csapat mérkőzésére látogatunk ki, amelyet szeptember 11-én,17.30-kor rendeznek. 

Már hetekkel ezelőtt elkezdődtek az egyeztetések a pécsi vezetőkkel. Nem bíztuk a véletlenre a jegyhez jutást, vagy azt, hogy egyesek megpróbáljanak keresztbe tenni, így felvásároltuk a vendégbelepők 90%-át, gondolva a helyi Fradi-szurkolókra is. A belépőket augusztus 31-én, 18.00-tól lesz lehetőség megvásárolni a Szöglet presszóban. A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek. A jegyváltásához semmilyen kártyára vagy adat megadására nincsen szükség.
Amint elfogynak a jegyek, kérni fogjuk a pécsi vezetést, hogy nyissanak meg további szektorokat. Ez – jelen állás szerint – nagy valószínűséggel meg fog történni, így várhatóan ismét több ezren lehetünk. Újra együtt lesz a Tábor, újra együtt szurkolunk! Újra jelen lesz a fanatizmus, amelyet sosem tüntetnek el, újra jelen lesz a Tábor, amelyet sosem cserélnek le! A másik oldalon pedig ott lesz a Pécs Tábor, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ismét meccsen szurkolhasson a Fradi B-közép, és ők is kitesznek majd magukért a lelátón, ebben biztosak vagyunk!" – írja a 
Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook-csoport.

Úgy tűnik tehát, hogy Pécsett futballünnep lesz, legalábbis a hazaiak is erre készülnek.

Juhász Zsolt, a pécsiek sportigazgatója legalábbis ezt mondta az nso.hu-nak, és hozzátette, nem tartanak attól, hogy bármilyen balhé lenne a meccsen.

Sőt, úgy tűnik, a pécsiek is segítenek a fradistáknak jegyhez jutni azért, hogy minél többen legyenek a stadionban.

„Ezer jegyet adtunk a ferencvárosiaknak, ennyien léphetnek majd be a vendégszektorba. Sajnos több belépőt nem áll módunkban a vendégek rendelkezésére bocsátani, azonban tudjuk, hogy a szurkolók leleményesek, így elképzelhető, hogy a pécsi B-közép vásárol meg és ad át további belépőket a ferencvárosi drukkereknek, akik így más szektorokban is lehetnek. Mi igazi futballünnepre készülünk, ennek bizonyítékaként nem emeltük meg a jegyek árát, ötszáz forintért juthat mindenki belépőhöz. Összességében legalább ötezer drukkerre számítunk, és nagyon bízunk benne, hogy nem lesz semmilyen balhé vagy rendbontás; informálisan ezt az ígéretet kaptuk a drukkerektől, ezért a stadionon belül csak saját rendezőink dolgoznak majd, rendőrök nem." – ecsetelte Juhász Zsolt



Ezzel a kerettel az Eb-n mi lettünk volna a legfiatalabbak Kovács Zoltán: A Videotonból van továbblépési lehetőség