mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Mészöly Kálmán: Kétszer operáltak de most már jól vagyok!

Kétszer kellett operálni és hat hétig feküdt kórházban Mészöly Kálmán. A 75 éves egykori válogatott labdarúgó hálás a sorsnak, hogy már otthon lábadozhat.

Másfél hónapja már otthon lábadozik Mészöly Kálmán. A volt szövetségi kapitányért, aki májusban került kórházba, sokan aggódtak, hisz kiderült, hogy prosztataproblémák miatt meg kell műteni. A „Szőke Szikla” most a Lokálnak mesélte el, mennyi mindent köszönhet feleségének, Gyöngyinek.

– Most már jól vagyok, hála istennek! A napokban voltunk kontrollvizsgálaton és minden leletem tökéletes. Nagyon drukkoltam, hogy ez így legyen! Igazából a feleségemnek köszönhető, hogy egyáltalán elmentünk az orvoshoz. Unszolt, mert érezte, hogy valami nem stimmel. Igazi angyal! Öt-hat hetet voltam kórházban, és sajnos az első műtét után kiderült, hogy újra operálni kell. Mindössze három nap telt el a két beavatkozás között. Orvos barátom csak ennyit mondott: Kálmikám, csinálni kell még egyet… ne tudja meg, mennyire a plafonon voltam – mesélte Mészöly, aki mindig is őszinteségéről volt híres.

– Úgy érzem, túl vagyok a nehezén. Persze ilyenkor sok minden felmerül az emberben, én is elgondolkoztam az életemen. Jobban figyelek magamra és a mellettem álló barátaimra is. Két műtét egymás után viszont nem volt egyszerű. A feleségem is sportoló volt, így már hozzászoktunk a sérülésekhez, de ez egy egészen új dolog volt. Nem tudtuk, mire számíthatunk, de most már tökéletes minden és csak ez számít. Korábban nem voltam szűrővizsgálatokon, és ez nagy hiba volt – ismerte el a Szőke Szikla.

A Lokál úgy értesült, hogy az egykori sportoló újra megerősítette a kapcsolatát a feleségével. Mészöly ezt azonban tagadta, ám annyit elismert, valóban tervezi, hogy újra elvegye kedvesét.
– Tervben van, hogy újra feleségül veszem, eljön majd ennek is az ideje! Már amúgy is megfogalmazódott bennem ez a gondolat, de ezt Gyöngyikével is meg kell beszélni. A rengeteg jó dolog mellett a saját dolgaimat is figyelembe véve meg kell majd kérdeznem tőle, hogy továbbra is velem akar-e még lenni – tette hozzá Mészöly, aki tizenöt éve vette feleségül Bárdi Gyöngyi egykori válogatott röplabdázót. És hogy mi a jó házasságuk titka?
– Az, hogy nagyon aranyos pasi vagyok és nagyon szeret a feleségem.



Dibusz Dénes: Óriási motiváció, hogy idén újra bajnokságot nyerjünk! Úgy néz ki Balogh Norbert megmérettetett, és (egyelőre) könnyűnek találtatott