mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Szurkolói klubot indít az MLSZ!

Az Európa-bajnokságon sikerrel szereplő válogatott iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés, azonban - a Nemzeti Stadion felépüléséig - a hazai válogatott mérkőzéseknek otthont adó Groupama Aréna befogadóképessége korlátozott, határt szab a nézőszámnak. Ennek ellenére a szövetség nem emeli a vb-selejtező mérkőzésekre szóló jegyek árait, sőt új kedvezményrendszert vezet be a nemzeti csapat mérkőzéseire.


Az MLSZ az első osztályú csapatokkal egyeztetve életre hívja az MLSZ Szurkolói Klubot, melynek bárki tagja lehet, aki érvényes klubkártyával vagy Futballkártyával rendelkezik és a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon belép a klubba. Erre augusztus 8-tól folyamatosan lehetősége van mindenkinek, aki szurkolói- vagy Futballkártyával rendelkezik. A Szurkolói Klub tagsága különböző kedvezmények igénybevételére jogosít. Azok a szurkolók, akik nem csatlakoznak a Szurkolói klubhoz, de klubkártyával vagy MLSZ kártyával rendelkeznek, a jövőben is vásárolhatnak belépőket személyesen a jegypénztárakban, vagy választhatják a kényelmes online jegyvásárlást.

Újdonság, hogy az MLSZ Szurkolói Klub tagjai a hazai vb-seletezőkre kedvezményes áron bérletet is vásárolhatnak. A bérletkedvezmény keretében a regisztrált klubtagok a vb-selejtezőkre szóló, hazai mérkőzésekre belépést biztosító bérlet árából az eredeti jegyárhoz képest 30 százalék kedvezményt kapnak.

A jegykedvezmény keretében a Szurkolói Klub tagjai automatikusan 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a magyar válogatott mérkőzéseire, de azok, akik bérlettel rendelkeznek bármely OTP Bank Ligában szereplő csapathoz vagy rendszeresen vásárolnak jegyet az első osztályú mérkőzésekre, további (lojalitási) kedvezményt vehetnek igénybe, amellyel együtt a kedveszmény mértéke elérheti a 25 százalékot is.

A lojalitási kedvezmény szabályai:
- NB I-es klub mérkőzéseire érvényes, legalább fél szezonra szóló bérlet 10% kedvezményre jogosít (a klubbérletet szintén szurkolói kártyával kell megvenni), vagy
- az elmúlt 6 hónapban megrendezett NB I-es mérkőzésekre vásárolt jegyek után jegyenként 2% kedvezmény, de maximum 10% (5 mérkőzés után).

Csak a Szurkolói Klub regisztrációt követően megvásárolt jegyek számítanak bele a kedvezmény mértékébe, visszamenőleges hatály nincs. A Szurkolói Klubból törölt, majd újra regisztrált klub-, vagy Futballkártya csak az újra regisztrációt követő időszakra számít bele.

A Magyar Labdarúgó Szövetség augusztus 15-től megkezdi a világbajnoki selejtezőkre szóló bérletek árusítását, majd szeptember 5-től az október 7-i, Magyarország- Svájc mérkőzés jegyeinek értékesítését.



Dzsudzsi belátta Célfutball