mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

És végre eljött a nagy nap!

"Fiúk, az én generációm úgy nőtt fel, hogy nem láttuk a válogatottat EB-n, VB-n! Sajnos sokan ebben élik ki kisebbségi komplexusukat, hogy belerúgnak a focistákba, pedig nem ezt érdemeljük, nem ezt érdemlitek! Felejtsük el a múltat, felejtsünk el mindent, semmi mást nem kérünk, csak csússzatok-másszatok a pályán értünk, és mi büszkék leszünk rátok!"

1995-ben Simon Tibi így nyilatkozott az Ajax elleni BL meccs előtt: "Nem tudom, kit kell fognom, de nem is érdekel, aki ott lesz, azt le kell játszanom! Mi Istentenként tiszteltük ezeket a játékosokat, egyszerűen hihetetlen, hogy velük játszunk, de ha felmegyek a pályára, abszolút nem érdekel a neve. Felmegyünk, és megnyerjük a meccset!"

Fiúk, az én generációm úgy nőtt fel, hogy nem láttuk a válogatottat EB-n, VB-n! Sajnos sokan ebben élik ki kisebbségi komplexusukat, hogy belerúgnak a focistákba, pedig nem ezt érdemeljük, nem ezt érdemlitek! Felejtsük el a múltat, felejtsünk el mindent, semmi mást nem kérünk, csak csússzatok-másszatok a pályán értünk, és mi büszkék leszünk rátok!

És most osztrákok, hozzátok szólok: Sógorok, szeretünk titeket! Annyi mindent adtatok a világnak. Stiegl sör, Bécs, jódli, Salzburg, Gorenje hűtőszekrény, Tirol, bécsi szelet, sípályák, gyönyörű tájak, Schönbrunn, Red Bull, parndorfi outlet, Mozart csoki és még sorolhatnám. :) De Koncsita Wursttal hibát követtetek el. Méghozzá nagyon nagyot! Ezért a pályán fogunk elégtételt venni, de azért nincs harag!

18 órakor álljon meg az élet, és 15 millió magyar a helyszínen, határon innen, és túl szurkoljon a fiainknak!!!

MINDENT BELE, HAJRÁ MAGYAROK!!!



Köszönöm Pintér, Dárdai, Storck, játékosok, MLSZ és szurkolók A szurkolókat ünnepli a Hyundai