mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kubatov várja a szurkolók véleményét!

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke tegnap szurkolói ankétot tartott, ahol újra kifejtette, igenis hiányzik neki a Fradi-tábor. Sőt, bizonyítván, hogy akar is azért tenni, hogy a fanatikusok is visszatérjenek a lelátóra, a drukkerek véleményére is kíváncsi. Hogy miben?


  HIRDETÉS


A zöld-fehérek elnöke korábban megígérte, ezentúl rendszeres időközönként tart szurkolói fórumot, ahol válaszol is a drukkerek kéréseire. Tegnap az egyik ilyen szurkolói fórumra került sor, ahol az elnök elismerte, a klub valóban megkereste Lovrencsics Gergőt, ám ennél fontosabb dolgok is szóba kerültek.

Kubatov Gábor ugyanis kijelentette, neki is hiányoznak a drukkerek a lelátótól és visszatérésük érdekében újabb lépéseket hajlandó tenni. Az elnök és a szurkolók közötti korábbi egyeztetésen már felvetődött egy új szurkolói kódex létrehozása.


Kubatov Gábor kíváncsi a szurkolók véleményére!

Kubatov azt ígérte, a meglévő előírásokat hajlandó „összefésülni” a szurkolók javaslataival. A drukkerek például felvethetik, pontosan milyen cselekedetekért milyen időtartamra szóló kitiltások járjon.

A klubvezető tegnap bejelentette: a klub mostantól a szurkoloikodex@fradi.hu e-mail címen várja az indítványokat, melyekben a szurkolóknak meg kell indokolniuk, mely részeken milyen szövegszerű változtatásokat tennének. A klub pedig vállalt, hogy a befogadott javaslatokkal kiegészített szurkolói kódexet legkésőbb a következő labdarúgó-bajnoki szezon előtt nyilvánosságra hozza.

 



Így döntött az MLSZ a Magyar Kupa döntő beléptetéséről! A Vasas pályán ma újra éreztem azt, amit magyar futball-feelingnek kellene nevezni! (videó)