mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Bár a Telecom költözik az irodaházba, nem a cég vette meg a Fradi-stadion melletti telket, de fontos nekik a Fradi-sas sorsa!

Mint arról beszámoltunk, nagy valószínűség szerint egy irodaház épül a Fradi-sas helyére. Cikkünkben jeleztük, hogy a fradimob.hu-tól átvett információ szerint a telket a Telekom vette meg, a cég pedig egy hatalmas irodaházat épít a területre. Mint arról a mifocink.com-t a Telekom értesítette, bár valóban a cég költözik az irodaházba, a tulajdonosok nem ők lesznek.

"A Groupama Aréna közvetlen szomszédságában (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 34-36.) felépítendő bérirodaháznak a Telekom lesz az első bérlője, tulajdonosa pedig a WING Csoport. A Telekom a Ferencváros főtámogatójaként, (és az épülő irodaház első bérlőjeként) is bízik abban, hogy a kultikus szobor új helyét a Klub és a szurkolók egyaránt megfelelőnek fogják találni." - olvasható a cég nekünk küldött közleményében.



Dobogó helyett kieső hely, azaz így bukik meg egy koncepció nélküli futballklub! Ez azért elismerés a javából: A Pancho Aréna a világ legszebb luxusstadionja