mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Fityisz az MLSZ-nek: A Fradisták és a Csepeliek is szívesen fizetik ki a büntetést

Mint tegnap beszámotunk róla, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága nagyszerű érzékkel valami megmagyarázhatatlan hozzá nem értést tanúsítva 300 ezer forintra büntette a Csepel FC-t a Ferecnváros II mérkőzésen történtek miatt. A budapestifoci.hu információ szerint az MLSZ fegyelmi ülése után a Ferencváros szurkolói gyűjtést szerveztek, hogy kifizessék az NB III-ban szereplő Csepel büntetését.

Mint ismeretes, a ferencvárosi zöld-fehérek tüntetést szerveztek, és demonstráció gyanánt tízezren látogattak ki a Csepel-Ferencváros II harmadosztályú bajnokira, ami után „a mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, a szurkolók részéről nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért” az MLSZ a csepelieket 300 ezer forintra büntette.

A budapestifoci.hu megkereste a Csepel FC tulajdonosát, Takács Krisztiánt, aki érdeklődésünkre elmondta, hogy nagyon köszöni a szurkolók felajánlását, nagyon nagylelkű gesztusnak tartja, de saját zsebből kifizetik a büntetést.



És az MLSZ odabassz: 300 ezres büntetés az elmúlt évek legjobb hangulatú meccséért A Fradinál is tudják, megbukott az új Fradi-sas