mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Segít a meccs előtti szex?

Nem meccsnap függő a szex – legalábbis a magyar futballisták szerint. Legtöbbjük ugyanis nem von párhuzamot a meccs előtti szexuális együttlét és a meccsen nyújtott teljesítmény között.

A mifocink.com az elmúlt hetekben reprezentatív felmérést készített, 100 magyar labdarúgó megkérdezésével. A futballisták között volt NB I-es, NB II-es játékos, de volt olyan is, aki a megyei bajnokság III. osztályában játszik.

Azoknak, akik vállalták a részvételt 20 kérdésre kellett válaszolniuk. Mivel néhány, társadalmi témát is érintő kérdést is feltettünk nekik, ezért ígéretünkhöz híven egyetlen futballista nevét sem hozzuk nyilvánosságra.

A feltett kérdésekre a megkérdezettek öt válasz közül választhattak:
1. Abszolút
2. Nagyon
3. Félig-meddig
4. Nem nagyon
5. Egyáltalán nem

Az elkövetkezendő napokban mindig egy-egy kérdéskör eredményét hozzuk nyilvánosságra. A nyolcadik kérdésünk a játékosokhoz az volt, mennyiben segít a meccs előtti szex a játékban?


 Hirdetne cikkekben? Kapcsolatfelvétel: info@mifocink.com 


Mint említettük, a válaszokból az derül ki, hogy a futballisták nem vonnak párhuzamot a szex és a teljesítményük között. Pontosabban nem úgy ahogy gondolnánk.

A válaszadók nagy többsége, 67-en a „nem nagyon”, míg 15-en a „félig-meddig” lehetőséget jelölték meg, míg 8-an az „abszolút”, 10-en pedig a „nagyon” lehetőséget választották.

Az egyes játékosok kommentárjaiból kitűnik, az inkább feldobja őket, ha „van kivel szexelniük”, azaz van állandó partnerük.
- Nálam egyértelműen látszik, hogy ha van állandó társam, akkor kiegyensúlyozottabban játszom. Persze, olyankor is lehet rossz napot kifogni, de én általában jobban játszom ilyenkor – mondta egy megyei bajnokságban szereplő játékos.

Az egyik NB II-es csapat tagja azt vallja, őt bizony feldobja egy „reggeli szex” meccsnapon.
- Egy szeretkezéssel már jól indul nap, sok baj már nem lehet. Ilyenkor sokkal oldottabb vagyok – bár szerintem nekem egyébként is jó hangulatom van állandóan. És mi jöhet még, ha épp nyerünk a meccsen, és én is jól játszom. Természetesen egy esti szeretkezés.

Kedden arra keressük a választ, mennyire jellemző a futballistáknál, hogy meccs előtti napon (vagy épp aznap) alkoholt fogyasztanak!



Ma 12 éve hunyt el Fehér Miki Vajon isznak alkoholt a játékosok a meccsek előtti napon?