mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

MLSZ: Ma a kommunikációs szakembert váltották le

Beszarás, ami az MLSZ-ben történik. Miután hétfők Telkiben a sajtótájékoztatón Storck elmondta a nagy semmit, majd másnap minden magyar szakembert elküldtek a szakmai stábból, ma a válogatott kommunikációjáért felelős Sztancsik Tamást állították félre.

Egy napja azt mondom, hogy az a kommunikáció, ami az MLSZ-ben folyik, botrányos. Pontosabban hónapok óta ezt mondom. Ám amit az elmúlt két napban műveltek, az mindennek az alja. Ám azt is gondolom, hogy nyilván nem a kommunikációért felelős Sztancsik Tamás találta ki egyedül, mit kell elmondani és mit nem kell elmondani, és miről kell közleményt kiadni.

Úgy nagyjából az MLSZ nagy kommunikációs osztályán érezhető valami pokoli zűrzavar, de nyilvánvaló, hogy ez is, mint minden felülről vezérelt. Tehát nem az ott dolgozók csinálják a káoszt!

Ám az az össznépi felháborodás, ami az elmúlt két napban történt eseményeket követte, döntési helyzetbe hozta azt, aki „felülről vezéreli” az emberek ilyen fokú hülyének nézését.

Az nso. információi szerint ugyanis megváltozik a válogatott eddigi kommunikációs rendje. A nemzeti csapat sajtófőnöke eddig Sztancsik Tamás volt, ő vezényelte a sajtótájékoztatókat és ő felelt a válogatott sajtómegjelenéseiért. A jövőben nem ő lesz az egyszemélyi felelős, várhatóan nem lesz külön sajtófőnök, hanem a kommunikációs osztályhoz tartozik majd a válogatott sajtókommunikációja. Azt nem tudni, hogy a változás mögött áll-e személyi ellentét, de ha áll is, ez vélhetően nem fog majd kiderülni a Magyar Labdarúgó-szövetség ezzel kapcsolatos, mára várható tájékoztatójából. Sztancsik 2012 óta volt a válogatott sajtófőnöke, együtt dolgozott Egervári Sándorral, Pintér Attilával és Dárdai Pállal is, úgy tudjuk, továbbra is marad a szövetség alkalmazásában, de már nem mint a válogatott sajtófőnöke.

Igazából nekem egyetlen kérdésem lenne.
Az elmúlt 30 év legfontosabb meccse előtt kinek áll érdekében teljes káoszt és zűrzavart kelteni a csapat körül?



Szerdán ifi BL-mérkőzést rendeznek a Pancho Arénában Ez csodás volt, lányok!