mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Magyar-román - Korai kapunyitás, alapos ellenőrzés

A szokásosnál korábban, már 17.45 órakor kinyitják a Groupama Aréna kapuit a jövő pénteken sorra kerülő Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtt, amelyen telt ház várja majd a csapatokat.

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője az MTI-nek csütörtökön elmondta, arra kérik a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz. A drukkereknek számolniuk kell az alapos és mindenre kiterjedő ellenőrzéssel, a meccsjegy.mlszhu/pályarendszabályok oldalon tájékozódhatnak arról, mit vihetnek be a nézőtérre.

A parkolási problémák elkerülése érdekében a szövetség azt javasolja a szurkolóknak, hogy aki teheti, a tömegközlekedést vegye igénybe.

A találkozóra már augusztus 4-én elkelt minden jegy. A belépők névre szólnak, így a nézőknek rendelkezniük kell személyi azonosító okmánnyal. A jegyekkel kapcsolatos kérdésekben a Ticket Express ügyfélszolgálatánál érdeklődhetnek.

Sipos Jenő jelezte, a vendég románok 1100 belépőt kaptak, s információik szerint ezek szintén elkeltek. Ennek megfelelően 22 ezer néző előtt kerülhet sor a mérkőzésre, amely 20.45 órakor kezdődik.



NB I-es játékosok a BL-főtáblán Se víz, se villany, se gáz - elmarad a Pécs első bajnokija!