mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kubatov Ágnes vs. Fradi szurkolók

Tegnap a Ferencváros szurkolói tüntetést szerveztek Kubatov Gábor háza elé, ami nem nagyon tetszett a Fradi-elnök feleségének. Nyílt levélben üzent a szurkolóknak, akik szintén nyílt levélben válaszoltak neki. Az üzeneteket most változtatás és kommentár nélkül olvashatják.

„Azokhoz szólok, akik vasárnap este az otthonunknál szidalmaztak bennünket. Nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a tizenkét éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg, miközben ordítva a férjemet szidták, közben bennem és a kislányomban keltettek félelmet” - írta Kubatov Ágnes a hétfőn az MTI-hez is eljuttatott nyílt levélben. A sportvezető felesége a levélben többek között azt kérdezte a tüntető ultráktól, hogy mi köze egy 12 éves kislánynak vagy neki a vélt sérelmeikhez.

A szurkolók szintén nyílt levélbe válaszoltak:

Tisztelt Ágnes!

"Az ön férje eddig mindig azt mondta, hogy ne a stadionhoz szervezzünk tüntetést, hanem oda menjünk, ahol problémánk van. Legyen az egy MLSZ elnök háza vagy épp egy klubelnöké. Az ön férje azt is mondta, őt szidjuk nyugodtan amíg bírjuk, mert őt az nem érdekli.

Ön helyénvalónak tartja, hogy kopasz zavaros hátterű verőlegyének látogatnak meg minket otthonunkban, vagy a munkahelyünkön és fenyegetnek minket?
Ön helyénvalónak tartja, hogy több ezer kilométert utazunk szeretett klubunkért egy idegen országba, hogy szurkoljunk neki, de saját vezetőink jóvoltából még a városba sem léphetünk be és kiutasítanak minket Boszniából vagy épp Horvátországból?
Ön helyénvalónak tartja, hogy hétről hétre „véletlenszerű” NAV ellenőrzéseket tartanak több szurkoló munkahelyén?
Ön helyénvalónak tartja, hogy nyomozók jelennek meg az otthonunkban a rendőrségre beérkezett „névtelen telefonhívásokra” hivatkozva?
Ön helyénvalónak tartja, hogy az ön férje intézkedései nyomán több ezer ember, köztük családok, nők és gyermeket nem tudják buzdítani a lelátón szeretett csapatukat, ami számukra az egész életüket jelenti?

Ezek mind-mind a történelem egy sötétebb korszakát idézik meg számunkra!

Ön szerint ezt meddig kell tűrnünk?
Ön el tudja képzelni, hogy egy több ezres nagyságrendű tömeg ok nélkül tüntet valakinek a házánál?

Kedves Ágnes! Igaz az a hír, hogy amíg ezres nagyságrendű tömeg tüntetett az önök háza előtt addig a házban több a klub alkalmazásában álló börtönviselt ember tartózkodott, köztük egy gyilkosságért elítélt személy? Ön ilyen embereket beenged a házába, ahol a 12 éves kislányukat nevelik?

Tájékoztatásul közöljük, nem nyomtattunk pólókat Kubatov családfa címszó alatt. Ha az ön férje ezzel rémisztgeti önt, kérjük szóljon rá, hogy ne tegye! Mi is csak egy darab ilyen pólóról láttunk egy képet az interneten, de a tüntető ultrák egyike sem viselt ilyen pólót.
A család nálunk szent és sérthetetlen. Nem bántanánk sem önt, sem családját. Az ön férje azonban folyamatosan bántja a „fiait”. Legalább is nemrég még így nevezte ezt a több ezer embert, akik a Fradi családjának a tagjai és akik ellen fordult.

Mi is kértünk a férjétől sok mindent, például azt, hogy távozzon a társaival együtt és fejezzék be a szurkolók üldözését! Ezt kérni is fogjuk, amíg el nem érjük a célunkat!
Kérjük, beszéljen férjével!

Köszönjük,
Ferencváros szurkolók"



Az újságíró szakma védelmében - írja egy olyan sajtófőnök, aki semmilyen kérdésre nem válaszol! Nyilatkozatok helyett tényeket! Íme!