mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

A Sportújságíró Szövetség elnökét nem engedték be a Puskás Akadémia meccsére

Néhány órával ezelőtt írtam arról, hogy a Puskás Akadémiánál már a nyilvánosság előtt zajlik az idősebb és a fiatalabb játékosok közti ellentét. Azóta a mifocink.com olyan információhoz jutott, amely bizonyítja, tetőfokára hág a felcsúti pitiség. A klub vezetősége nem adott sajtóakkreditációt a Magyar Sportújságíró Szövetség elnökének, a Puskás Intézet igazgatójának – aki történetesen a Puskás Akadémia korábbi kommunikációs igazgatója.


Szöllősi György évekig volt a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója - most, mint a Magyar Sportújságíró Szövetség elnöke, nem kapott sajtóakkreditációt a csapat meccsére

Szöllősi Györgyről lehet sok jót mondani, sőt, biztosan olyanok is vannak, akik számtalan rossz tulajdonságát fel tudják sorolni.

Ám azt nem lehet elvitatatni, sokat tett a Puskás Akadémiáért.

A klub megalakulása óta intézte a sajtóval való kapcsolattartás, majd lett az egyesület kommunikációs igazgatója. Emellett rengeteg rendezvény megszervezéséből vette ki a részét, felépített egy rendszert.

Már az is furcsa volt, hogy egyik napról a másikra lényegében kirúgták őt onnan, az azonban még furcsább – ennél csúnyább szót is tudnák használni – ami a tegnapi, Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt történt.

Szöllősi György, a Puskás Akadémiától való távozása után továbbra is a magyar sportújságírásban tevékenykedik, emellett pedig a Puskás Intézet igazgatója.

Csütörtök óta pedig a Magyar Sportújságíró Szövetség elnöke.

A mifocink.com információi szerint ebbéli minőségében kért sajtóakkreditációt a hétvégi, Puskás Akadémia – Nyíregyháza mérkőzésre.

A klub pedig….elutasította azt.

Még egyszer hangsúlyozom: a Puskás Akadémia nem adott sajtóakkreditációt a Magyar Sportújságíró Szövetség elnökének, a Puskás Intézet igazgatójának, a klub korábbi kommunikációs igazgatójának.

Ez ügyben – és egy másikban is – elküldtük kérdéseinket a klubnak.

Egyébként ugyanennek a Puskás Akadémiának a sajtóosztálya, pontosabban annak vezetője, Takács Bence Ervin – aki főállásban a közszolgálati média munkatársa - korábban elutasította a 444. hu akkreditációs kérelmét, mondván az oldalnak nincs sportrovata, és elutasította a több díjjal kitüntettet Kristóf Lajos fotós akkreditációs kérelmét a Puskás Suzuki Kupára.

Az ember pedig azt gondolná, vagy egy szint, aminél már nem lehet pitibben viselkedni, aminél már nincs lejjebb.

A Puskás Akadémiánál aztán mindig bizonyítják, tévedünk, ha ezt gondoljuk.



Amikor a játékosok közti ellentét kikerült az öltözőből… Kommunikáció – ahogy Felcsúton gondolják