mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Angol menedzseriroda szerint Bekő Balázs lesz a DVTK vezetőedzője

Kedden vettem részt olyan háttérbeszélgetésen, amelyik azt a célt szolgálta, hogy egy Angliában székelő menedzseriroda meg tudja vetni a lábait Magyarországon is. És, hogy miért fontos ez? Természetesen a Diósgyőr miatt, mivel már több portál is beszámolt róla, hogy Szivics Tomiszláv csak a bajnokság végéig marad a miskolciak vezetőedzője.

 
Kedden viszont már a Diósgyőr jövője is szóba került az előbb említett összejövetelen, az urak ugyanis azt mondták nekem, hogy még a héten bejelentik, hogy a DVTK trénere csak a nyárig marad. Mondtam nekik, nagy hiba lenne, ha fontos meccs előtt (még mindig van, igaz egyre halványabb esélye a csapatnak a nemzetközi kupaszereplésre) ekkora kommunikációs hibát követnének el a klub vezetői, mert az még nagyobb zavart okozna a játékosok fejeiben.

 

 

Ma kiderült, nekik és nekem is igazam lett. A klub ugyanis nem tett bejelentést, de az információ már kiszivárgott.

 Viszont az „angolok” hozzátették, hogy ők úgy tudják, Bekő Balázs válthatja majd a kispadon Szivicset, míg a sajtó egyelőre német szakember érkezését lebegtette meg.

 Ilyen esetekben van az, hogy az adott klub vezetői arról beszélnek, hogy nem tárgyaltak még senkivel. Ez igaz is, mert az ilyen jellegű összejöveteleken menedzserek és ügyvédek is ott szoktak lenni. A kapcsolatfelvétel viszont már egészen lazább történet. A legfontosabb ismertetőjele, hogy a későbbi, hivatalos tárgyalások első lépcsőfoka...



NB II: milyen nehézségek várnak a feljutásért harcolókra a hétvégén? Wintermantel Zsolt a emberi jogok teljesülésének kivizsgálását kéri Csányitól