mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Öt perc alatt buktattuk le Berki újabb hazugságát, mutyizós üzletét

Berki Krisztián hazajött az Éden Hotel felvételéről, és újra nap mint nap hazugságokkal árasztja el Magyarországot. Legutóbb egy interjúban azt mondta, van egy hírügynöksége, ami annyi hasznot hoz, hogy a TV2-től fel sem kellene vennie a fizetését. Ezt a hazugságát öt perc alatt buktattuk le, kiderült, ha onnan Berki egyetlen forinthoz is hozzájut, azt csak csalással teheti.

Valaki meg tudja mondani, Berki miért nem tud igazat mondani? (fotó:velvet.hu, címlapkép: velvet.hu)

Nem tudom, hiányzott-e valakinek Berki Krisztián, de tény, mióta hazajött a forgatásról, egész sokan foglalkoznak vele. Mi is, igaz, nem vagyunk kíváncsiak önfényezős, sztárolós hazugságaira, arra viszont igen, hogy az ellene folyó rendőrségi vizsgálatok ellenére a TV2-nél miért gondolják úgy, hogy ő az ügyeletes sztár.

Ezt egyébként meg is kérdeztük legutóbb, amire a világ egyik legcikibb válaszát kaptuk a műsor készítőinek kreatív igazgatóitól, (az a száj előtt elhúzott kéz mindent visz, és mindent elmond!) míg a TV2 sajtófőnöke nem is hallott a Berkit ért vádakról.

Pedig Berki Krisztián egyik interjújában ismét nagyot mondott, aminek ráadásul egyetlen szava sem igazság.
- Miből van neked ennyi bevételed?
- Van egy saját hírportálom például, az …., ami most már több rajongót ölel föl, mint a Velvet, így például ezt építem.

Eddig az idézet, amiből egyetlen szó sem igaz. A nevezett hírportálnak hivatalosan semmi köze Berki Krisztiánhoz, aki ott se nem alkalmazott, se nem tulajdonos. Berki ismét nyilvánosan hazudott.

Pontosabban van egy olyan érzésem, hogy igazat mondott, ám ebben az esetben a hírportálból szerzett jövedelme újabb rendőrségi ügy témája lehet.

Már az oldal impresszumában is az van feltüntetve, hogy bizonyos Silló István a tulajdonos.

 
Persze, ettől még lehetne valamilyen tulajdonrésze Berkinek – csak nincs. Legalábbis a cégbejegyzés szerint sem a képviselők, sem a tulajdonosok között nincs ott Berki. A képviselőknél Silló István mellett egy hölgy található. Persze, hogy ne legyen minden egyszerű, láthatjuk, hogy az 500 ezer forinttal létrehozott kft egyik tulajdonosa Silló István, a másik viszont egy szlovák cég.

 

Azaz a szlovák cégben lehetne tulajdonos Berki, így akár törvényesen is juthatna pénzhez ebből a „bizniszből” – de nem az.

A szlovák cégbírósági bejegyzése szerint a CELEMAR s.r.o. tulajdonosa szintén Silló István, a „menedzsmentbe” pedig mellette egy magyar és egy szlovák úriember található.

Berkinek se híre, se hamva a cégekben, így az a kijelentés, hogy „van egy hírportálom, ami most már több rajongót ölel föl, mint a Velvet, így például ezt építem.”, vegytiszta hazugság. És ebből a hírportálból csak csalással juthat bármilyen jövedelemhez Berki Krisztián.

Ja, nagyjából öt perc kellett, hogy Berki újabb hazugságát és mutyizós üzletét lebuktassuk.

Persze, ne lepjen meg senkit, ha kiderül, a TV2 erről sem tud semmit.

 



Közeleg a világbajnokság: Győztes meccsel zárta az edzőtábort az U20-as válogatott Megkezdődött a magyar futballtavasz