mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kedves magyar nép!

Mint arról korábban beszámoltunk, Bajner Bálintot mindenhova követi a magyar „trollhadsereg”, melynek tagjait előbb az Ipswich, majd most a Notts Country Facebook-oldaláról is kitiltottak. Ám a profizmus Angliában még a harmadosztályban is profizmus: egy zseniális nyilatkozat után ismét küldhető üzenet magyar IP címről a Notts County oldalára.

A Notts County csütörtökön tiltotta le a magyar Facebook-felhasználokat, mert egészen egyszerűen nem tudták kezelni a Bajner Bálint átigazolása ügyében érkező bejegyzéseket. Persze, Angliában nem tudják, mi az a gúny és irónia, így váltig meg voltak/vannak arról győződve, hogy a kizárólag Bajnerrel foglalkozó és Bajnert éltető kommentek a játékos tudásának szólnak, és nem annak a nyilatkozatának, amikor elmondta, őt bizony sem az NB I, sem pedig a magyar válogatott nem érdekli.

Ma azonban egy szenzációs nyilatkozat után az angol csapat feloldotta a tiltást, sőt, a google fordító segítségével még magyarul is kitették a szöveget oldalukra.

 

 


Igaz, így kissé érthetetlen volt a bejegyzés, de egy magyar szurkoló lefordította rendesen a szöveget, és elküldte a klubnak, így most már ez látható az oldalon…

 

 

Mert a profizmus Angliában, a harmadosztályban is profizmus.

Bajner egyébként a hétvégén kezdőként lépett pályára a Peterborough ellen, és az angliai beszámolók szerint „szenzációs” gólpasszt adott, melyet a videón 0.28-nál látható.

 



Első osztályú szerződést érhetnek a bravúrok Egy éven belül kétszer építenek új csapatot Nyíregyházán – pedig volt már egy bajnokcsapat, csak azt szétverték