mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Az eltiltottak besároznának

Aki olvassa az oldalt, az tudja, hogy számos, a magyar futballban kényes ügyet írtam már le. Volt olyan, hogy klubigazgató perelt be, volt olyan, hogy bundázással vádolt játékvezető fenyegetett meg. Most újabb fejezed íródott „ebben a könyvben”. Azon  budapesti csapat főrendezője (akit egyébként mindennemű sporttevékenységtől eltiltottak), melynek egyes tagja úgy megverték a  játékvezetőt, hogy azt mentővel kellett elszállítani a meccsről, most azt írta nekem, hogy ahol csak lehet, hitelteníteni fogják munkásságom. Íme a tanulságos levél.


Tisztelt Fehér György,
 
Semmi probléma nincs azzal, hogy Ön írkálgat mindenféléket, csak érdemes volna olyan dolgokat publikálni, amiről meg is van győződve.
 
Szeretném Önnel tudatni, hogy már rendőrségi kivizsgálások folynak, így ha Mátyás Zoltán és én Szula János nem ütöttem, és nem lökdösődtem, mint ahogy Ön ezt leírta, akkor remélem nem lesz azzal sem problémája, hogy amilyen fórumon csak tudjuk, ott hitelteleníteni fogjuk a "munkásságát".  Ez rövid időn belül ki fog derülni.
 
Börtönbe velünk???
 
Engem nem nagyon érdekel, hogy kit rágalmaz a hülyeségeivel, mindaddig amíg nem kap médianyílvánosságot, de mivel ezeket már leírta, így egyetlen lehetőséget hagyott magának, vagy nyílvánosan az összes felületen korrigálja az állításait, vagy mi fogjuk nyílvánosságra vinni Önt, az összes oldalával és a Hidegkút SC-vel együtt. Azért  feltennék Önnek egy kérdést: tényleg úgy gondolja, hogy ha mi ütöttönk volna, akkor fél éves eltiltást kapunk?
 
A másik két játékos tettét az egész klub méylségesen megvetette, és azonnal elbocsájtottuk őket, de igazából nem hinném, hogy a tények is érdekelnék Önt.
 
Az, ahogyan Ön próbálja a közhangulatot manipulálni az gusztustalan, és nem gondolom, hogy Hidegkúton örülnének neki, ha a csapat hírnevét összemosnák az Ön hazugság áradatával.
 
Üdvözlettel:
Szula János
 
A levelet nem minősítem, nem kommentálom. Csupán egyetlen felvetésem van vele kapcsolatban: vajon újságírói "munkásságom" hogyan kapcsolódik ahhoz, hogy hol-melyik csapatban futballozom?



Az életre szóló eltiltás nem elég: börtönbe a játékvezetőt súlyosan bántalmazókkal A hatalom szava? A hatalom bosszúja?