mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ezt kérdeztem Kubatov Gábortól!

Szinte teljesen reménytelen a Ferencvárossal bármilyen kommunikációt folytatni. Pedig lenne mit, hiszen  az elmúlt hetek vénaszkenneres szurkolói ellenállása után újabb, a drukkereket sújtó intézkedést vezetett be a klub: letiltotta a Fradi név használatát. Most egy érdekes megoldást választottam.


A Fradi név hivatalosan a Ferencváros tulajdonában van, és most, hogy a klub vezetése fitogtassa erejét, több, neki nem tetsző olyan facebook-oldalt tiltatott le, melynek nevében benne van a Fradi elnevezés.

Lehetne véleményezni a döntéseket, de egyrészről már volt, amelyiknél megtettem, másrészről teljesen mindegy, mert a klub mai vezetéséről ez lepereg. Isten igazából mindig egy újpesti ikon szavai jutnak eszembe. Kovács Zoltán mondta azt, amikor Joe Böröcz elzavarta Újpestről, hogy „ezek az emberek sehol nem lesznek, amikor én még mindig újpesti leszek, és az Újpestért fogok dolgozni”.

Valószínűleg ez az állítás igaz a mostani Fradi vezetés és szurkolók kapcsolatára, de….
Minket mégis érdekelne a Fradi szurkoló Kubatov Gábor véleménye a dolgokról. És mivel a Ferencváros médiacsoportjának teljesen felesleges bármilyen kérdést feltenni, mert úgysem válaszolnak, így személyesen Kubatov Gábor e-mail címére küldtük a kérdéseket. Ezeket:


Tisztelt Kubatov Gábor úr!

Mivel a Fradi médiacsoportjának teljesen felesleges bármilyen kérdést feltenni, úgysem válaszolnak rá, így a mifocink.com képviseletében kénytelen vagyok ezen az úton megkérdezni azt, ami leginkább érdekel engem, na és az olvasókat.

Az elmúlt időben több olyan intézkedés történt, mellyel a szurkolók nem értenek egyet, kezdve az Albert név pénzé tételével, a vénaszkenneres beléptetésig, most pedig a Fradi név letiltásával. Gondolom, Ön is tudja ugyanis, hogy a Ferencváros kérésére több, a névvel ellátott facebook oldal került ilyen sorsra. A döntéseket lehetne véleményezni, ám én most korántsem ezt szeretném.
Olvasóinkkal egyetlen kérdésre szeretnék őszinte választ kapni, ez pedig a következő:

- Mit szólt volna, vagy mit tett volna akkor, ha a Ferencváros klubvezetése ezeket az intézkedéseket, szabályozásokat, tiltásokat akkor hozza, amikor Ön még annak a híres,vagy inkább hírhedt 2-es szektornak a tagja volt, amelynek tagjai szabadon ki-be járhattak az öltözőbe, melynek tagjai ha úgy gondolták, kis túlzással terrorizálták a játékosokat, vezetőket, sőt, saját szurkolótársaikat is, amelynek több tagja ellen rendőrségi nyomozás folyt, amelynek tagjai, ha úgy gondolták, edzőt üldöztek el (Novák Dezső) a klubtól?

Várom megtisztelő és őszinte válaszát.

Fehér György
mifocink.com



Kell a szurkolói kártya a válogatott meccsre is Szívinfarktus miatt megműtötték Hajdú B. Istvánt