mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Gera Zoltán: Tele vagyok motivációval

Gera Zoltán nyáron tíz év légióskodás után tért haza Magyarországra, és lett ismét a Ferencváros játékosa. A 35 éves játékmester úgy érzi, ha elkerülik a sérülések, még jó pár éven keresztül magas szinten futballozhat itthon, és akár a válogatottnak is a segítségére lehet.




Forrás:mlsz.hu

MEGJELENT A MI FOCINK CÍMŰ KÖNYV
Három évvel ezelőtt indult a mifocink.blog.hu, melyből szeptemberben mifocink.com lett. Az oldal azért jött létre, hogy olyan dolgokat írjon meg a magyar futballról, amelyet mások nem mernek, vagy nem akarnak megírni. Az oldal általam legjobbnak vélt cikkeiből – azért sok olyan cikk kimaradt helyhiány miatt, amit betettem volna – aztán megszületett ez a könyv. Azt gondolom, hogy a könyvből pontosan kiderül, az elmúlt években szinte semmi nem változott a magyar futballban. Sőt!

Mondanám, hogy amolyan görbe tükör lenne ez a magyar futballra, de szerintem az a görbe tükör, amit naponta olvashatunk. Azt vallom, rózsaszín szemüvegen keresztül szemléljük futballunkat, és ez az egyik legnagyobb hibánk. Sajnos, aki itthon le meri írni a rossz dolgokat, aki rá mer kérdezni a kényes dolgokra, az maga az ördög.

Rendelnél a könyvből?
Klikk a információkért: http://www.mifocink.com/?p=4533

 



Alakulóban a Magyar Footgolf Szövetség Szeretem a magyar focit, de az nem szeret engem!