mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Bravó sportvezetők: Újpestre sem mennek a Fradi-szurkolók

A hazai mérkőzések bojkottálása után a Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai úgy döntöttek, az Újpest elleni szeptember 21-i derbin sem vesznek részt, helyette közös demonstrációra kerül sor.

„Közeleg szeptember 21-e, a derbi napja! Bár ilyenre eddig nem volt példa, a Tábor, a Fanatikusok a kitiltások és a valódi B-közép szisztematikus ellehetetlenítése miatt ezúttal nem tud a csapattal tartani, nem tudja a helyszínen segíteni ebben az ütközetben a Ferencvárost. Más lehetőségünk nem lévén, bízva abban, hogy a távolból is erőt ad biztatásunk, a szervezett szurkolói csoportok közös demonstrációt tartanak a meccs időpontjában.

A rendezvényre – ahol valódi meccshangulatban, valódi szurkolók által készített transzparensek, zászlók között szurkolhatunk – minden ferencvárosi szurkolót hívunk és várunk!" – áll a szervezett szurkolói csoportok közleményében, hozzátéve, hogy a pontos részletekkel később jelentkeznek.


MEGJELENT A MI FOCINK CÍMŰ KÖNYV

Három évvel ezelőtt indult a mifocink.blog.hu, melyből szeptemberben mifocink.com lett. Az oldal azért jött létre, hogy olyan dolgokat írjon meg a magyar futballról, amelyet mások nem mernek, vagy nem akarnak megírni. Az oldal általam legjobbnak vélt cikkeiből – azért sok olyan cikk kimaradt helyhiány miatt, amit betettem volna – aztán megszületett ez a könyv. Azt gondolom, hogy a könyvből pontosan kiderül, az elmúlt években szinte semmi nem változott a magyar futballban. Sőt!

Mondanám, hogy amolyan görbe tükör lenne ez a magyar futballra, de szerintem az a görbe tükör, amit naponta olvashatunk. Azt vallom, rózsaszín szemüvegen keresztül szemléljük futballunkat, és ez az egyik legnagyobb hibánk. Sajnos, aki itthon le meri írni a rossz dolgokat, aki rá mer kérdezni a kényes dolgokra, az maga az ördög.

Rendelnél a könyvből?
Klikk a információkért: http://www.mifocink.com/?p=4533

 



Ezt jól elintézték Elvesztettük Szalait