mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Kubatov állitólag a héten lemondott - de az elnökség ezt nem fogadta el

Hihetetlen információhoz jutott a mifocink.com. Belsős informátorom szerint dúl a harc az elnökségben, olyannyira, hogy a héten Kubatov Gábor beadta a lemondását.


A Ferencváros gyalázatos teljesítménnyel - a két meccs alatt a 135. percben rúgott először kapura – esett ki az Európa-ligából. Ám nem ez az egyetlen nehézség, amivel szembe kell nézniük a zöld-fehéreknek.

Belsős informátorom szerint a heti szokásos elnökségi egyeztetés elején Kubatov Gábor felajánlotta lemondását, majd kiment a szobából. Arra hivatkozott, hogy nem bírja a szurkolói nyomást, senkivel sem akar rosszban lenni.  Az elnökség tagja persze pontosan tisztában vannak azzal, hogy Kubatovot nem veszíthetik el – igaz, informátorom szerint Kubatov pontosan tudta, hogy az elnökség hogy fog reagálni.

DSC_0093

A klub vezetősége egyébként holnap is összeül.
Információim szerint ugyanis elképzelhető, hogy Nyíri Zoltán elnöki tanácsadó utolsó napja lesz a holnapi a Ferencvárosnál. Az elnökség ugyanis a héten őt hibáztatta a szurkolói körökben nagy ellenérzést kiváltó tenyérszkenner bevezetéséért, és a nevesincs, gyenge játékosok leigazolásáért.

Nyíri állítólag ultimátumot kapott, ha a csapat kiesik az Európa Ligából, akkor mennie kell neki is. Vele akarják elvitetni a balhét.
Márpedig a csapat a kiesett.

DSC_0012
Doll nem lehet elégedett, a csapat simán kiesett...

Információim szerint Szekeres Tamás sem tervezhet hosszú távra a Ferencvárosnál, igaz, az elnökség csak a klubnál betöltött funkciójáról tudja eltávolítani, a stadiont üzemeltető cég éléről nem.
Legalábbis hivatalosan nem.
De vannak más eszközei is a Fradi-vezetőségnek, mint a hivatalos út.

A Ferencvárosnál egyébként mindezt nem erősítették meg. Persze, ez furcsa is lett volna,

MEGJELENT A MI FOCINK CÍMŰ KÖNYV

Három évvel ezelőtt indult a mifocink.blog.hu, melyből szeptemberben mifocink.com lett. Az oldal azért jött létre, hogy olyan dolgokat írjon meg a magyar futballról, amelyet mások nem mernek, vagy nem akarnak megírni. Az oldal általam legjobbnak vélt cikkeiből – azért sok olyan cikk kimaradt helyhiány miatt, amit betettem volna – aztán megszületett ez a könyv. Azt gondolom, hogy a könyvből pontosan kiderül, az elmúlt években szinte semmi nem változott a magyar futballban. Sőt!


Mondanám, hogy amolyan görbe tükör lenne ez a magyar futballra, de szerintem az a görbe tükör, amit naponta olvashatunk. Azt vallom, rózsaszín szemüvegen keresztül szemléljük futballunkat, és ez az egyik legnagyobb hibánk. Sajnos, aki itthon le meri írni a rossz dolgokat, aki rá mer kérdezni a kényes dolgokra, az maga az ördög.


Rendelnél a könyvből?
Klikk a információkért: http://www.mifocink.com/?p=4533


Fehér György

 




Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen... Csalás az amatőröknél: A Pátyi SE ugyanolyan szenvedő fél, mint a budapesti csapatok