mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Megjelent "A mi focink" című könyv

Három évvel ezelőtt indult a mifocink.blog.hu, melyből szeptemberben mifocink.com lett. Az oldal azért jött létre, hogy olyan dolgokat írjon meg a magyar futballról, amelyet mások nem mernek, vagy nem akarnak megírni. Az oldal általam legjobbnak vélt cikkeiből – azért sok olyan cikk kimaradt helyhiány miatt, amit betettem volna – aztán megszületett ez a könyv.


borito_cr_cr

Azt gondolom, hogy a könyvből pontosan kiderül, az elmúlt években szinte semmi nem változott a magyar futballban. Sőt!

Mondanám, hogy amolyan görbe tükör lenne ez a magyar futballra, de szerintem az a görbe tükör, amit naponta olvashatunk. Azt vallom, rózsaszín szemüvegen keresztül szemléljük futballunkat, és ez az egyik legnagyobb hibánk. Sajnos, aki itthon le meri írni a rossz dolgokat, aki rá mer kérdezni a kényes dolgokra, az maga az ördög.

Ezt a könyvet azoknak ajánlom, akik évek óta jól megélnek a magyar futballból, miközben semmit nem tesznek érte. Azoknak ajánlom, akik évek óta szerencselovagként zsigerelik ki a magyar futballt. Azoknak ajánlom, akik ezeket a dolgokat elhallgatják, eltüntetik, letagadják. Azoknak ajánlom, akik a magyar futball vezetőiként mindezt megengedik.

Persze ezt a könyvet azoknak is ajánlom, akik nap, mint nap tehetetlen dühöt éreznek, látva futballunk helyzetét.

Köszönetet mondok azoknak, akik az elmúlt években mindent megtettek, hogy ezek a cikkek – és még jó néhány írás – ne jelenhessen meg. Sőt, előre is köszönetet mondok azoknak, akik a könyv megjelenése után próbálnak majd keresztbe tenni nekem. Nekik ígérem, hogy minden tettüket nyilvánosságra hozom majd.

A könyv ára: 1980 forint (+postaköltség)

Megrendelhető az info@mifocink.com e-mail címen név, cím és telefonszám megadásával.

Remélhetőleg több, könyvvásárlós dedikálós program is lesz. Az első két ilyenre alkalomra 8-án kedden és 9-én, szerdán kerül sor a III. kerület Kolosy tér 3. szám alatt találhat Pódium nevű helyen. Bővebb információk hétfőn a facebookon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Örüljünk. Csak ne túl hangosan Gera Zoltán: Magyarországon más szemüvegen keresztül nézzik a futballt