mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Botrányos: Titkos hangfelvételek készülhetnek az MTK klubigazgatójának irodájában

Mint arról tegnap beszámoltam, a bíróság felmentett a Domonyai László MTK-s sportvezető rágalmazás vádja alól. Azért a tárgyalás hatalmas meglepetést is tartogatott, azaz figyelmeztetjük az MTK játékosait: vigyázzanak, mert lehet, hogy a Domonyai László irodájában zajló beszélgetésekről és tárgyalásakról VÉLETLENÜL  titkos hangfelvételek készülnek.

A három évig húzódó ügy utolsó tárgyalási napján Domonyai László és ügyvédje egy új bizonyítékot akart becsatolni a bíróságnak.

Egy nem mindennapi bizonyítékot, amely ismét megmutatja, hogyan viszonyulnak az MTK-nál a játékosokhoz, hogyan becsülik meg a futballistákat, hogyan készíthetnek titkos hangfelvételeket a játékosok tudta nélkül a tárgyalásokról, megbeszélésekről.

Na de vissza a tárgyalás utolsó napjára, ahol Domonyai úr a következőket mondta el az új bizonyítékkal kapcsolatban.
- A cikk megjelenésének másnapján felhívtuk az irodába Kákonyi Danit, hogy tisztázzuk a helyzetet. ERRŐL A BESZÉLGETÉSRŐL VÉLETLENÜL KÉSZÜLT EGY HANGFELVÉTEL, AMIT SZERETNÉNK MOST BECSATOLNI BIZONYÍTÉKKÉNT.

VÉLETLENÜL készült egy hangfelvétel arról a bizonyos megbeszélésről….
VÉLETLENÜL ez a hangfelvétel pont Domonyai László irodájában készült….
VÉLETLENÜL erről a hangfelvételről a játékos, Kákonyi Dániel semmit nem tudott…
A VÉLETLENÜL  készült hangfelvételt 2011. szeptember 5-én készítették– legalábbis a Domonyai által említett megbeszélés, és az ezután küldött helyreigazítás ekkor érkezett meg, a cikk pedig szeptember 4-én íródott….
VÉLETLENÜL ez a majd három évvel ezelőtt készült hangfelvétel a mai napig – vagy pontosabban a május 8-án megtartott tárgyalásig – fennmaradt.
VÉLETLENÜL pont meg is találták ezt a hangfelvételt. ( Amit aztán nem tudtak becsatolni, mert a bírónő szerint ennek a felvételnek az eredetiségét nem tudják igazolni)

Azt nem tudjuk – aki tudja, kérem írja meg – hogyan készülhet egy tárgyalásról vagy megbeszélésről VÉLETLENÜL egy hangfelvétel, miként azt sem tudjuk, hogy maradhatott ez fent VÉLETLENÜL eddig, de…..

Ettől  függetlenül arra figyelmeztetjük az MTK jelenlegi és jövőbeli játékosait, hogy nagyon figyeljenek oda az MTK-nál előforduló VÉLETLENEKRE…
Na de nem túl sok VÉLETLEN ez egyszerre?

Fehér György



Felmentve! Mészöly Géza: A zabszem megvan, de ez nem is baj! Sikeresek leszünk!