mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Lisztes Krisztiánt megfenyegette az "Oláhok csapata"

Kézzel írt fenyegető levél a postaládában.


Lisztes Krisztiánnak 1995 óta van kávézója, de a Központi Bisztróhoz semmi köze (fotó: profitipp.hu)

Ezt a szöveget osztotta meg a minap a Facebookon Lisztes Krisztián, a Ferencváros legendája, az első magyar BL-gól szerzője, az NB III-as Soroksár játékosa:
"Oláhéktól kaptunk egy Merry Christmas levelet amiben közölték,hogy tönkre tettük az üzletüket és a megélhetésüket persze egy kicsit erősebb kifejezésekkel. A külvárosi kávéház amit üzemeltetünk 1995 óta működik és semmilyen más új üzlettel nem rendelkezünk bármilyen híreszteléssel ellentétben.A központba nyílt egy új kávézó amihez semmi közünk ha esetleg ezzel lenne problémája Oláhéknak.Sem a gyerekeimet sem a feleségemet nem érzem felelősnek Oláhék sorsának rosszabbra fordulásáért amit a levelében nehezményez! Sem a stílussal sem a fenyegető hangnemmel nem értünk egyet az Oláhok csapatával! BUÉK"

38153_lisztes_level

Megkeresésünkre Lisztes Krisztián elmondta:
"Egy kézzel írt levél volt ez, amit a külvárosi kávéházunk postaládájában találtunk. Annyi volt az aláírás, hogy az Oláhok csapata. Próbáltunk utánajárni, kik állhatnak a fenyegetés mögött, és mi okuk volt rá. Nemrégiben nyílt egy Központi Bisztró nevezetű kávéház, amelyről valamiért sokan azt hiszik, hogy az enyém. Már az építkezés alatt kaptam ilyen kérdéseket, hogy tényleg az enyém-e, de semmi közöm nincs hozzá. Később aztán azt találták ki, hogy Berki Krisztiáné, de tudtommal az sem igaz. Régen egy hentesbolt volt ott, nem tudom, ki épített ott most kávéházat."

Lisztes azt is elárulta, hogy a feleségével elmentek a rendőrségre, ahol először azt tanácsolták nekik, hogy ne tegyen feljelentést, de végül mégis a feljelentés mellett döntöttek, ismeretlen tettes ellen.

"Különösen a feleségemet nagyon felzaklatta az eset, de érthető is, senki nem szereti, ha a családját és a gyerekeit megfenyegetik."

Forrás: fourfourtwo.hu



Nyugodj békében Akeem Felprögetve