mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Fülöp Mártonnak megtisztelő lenne a Ferencváros ajánlata

Bár több helyen megjelent, hogy Fülöp Márton biztosan nem szerződik a Ferencvároshoz.  Fülöp Ferenc, a nagyszerű kapus édesapja elmondta a, hogy ilyet ő nem jelentett ki.

Fülöp Marcinak volt lelki ereje, hogy leküzdje a gyilkos kórt


Fülöp Márton mostanra hazaérkezett az Egyesült Államokból, ahol menyasszonyával együtt egy nyugati kiránduláson vett részt, és többek között eljutott a Grand Kanyonba is. Az biztos, hogy a 24-szeres válogatott kapus hamarosan aláír egy új csapathoz, amely azonban nem a Ferencváros lesz - árulta el a Borsnak édesapja, Fülöp Ferenc. "Marci egészségügyi leletei jók, s hamarosan újabb vizsgálatok következnek." - ez volt a hír, ami bejárta a magyar sportsajtót.


Nem tudjuk, az újságíró honnan vette az egészet, lehet, hogy csak álmodta, mert kiderült, ebből semmi nem igaz.

- Én nem nyilatkoztam ilyet a Borsnak - mondta Szentestén Fülöp Ferenc a FourFourTwo-nak. - Köszönettel tartozunk a Ferencvárosnak, hogy megengedte, Marci náluk edzen. És ami a jövőt illeti: megtisztelő lenne számunkra, ha a Ferencváros szerződést ajánlana Marcinak.

Nem tudom, vajon a Bors újságírója úgy gondolta-e, Fülöp Marcival és a Ferencvárossal nagyobb olvasottságot ér-e el, de ha igen, jobb lett volna, ha nem kitalál egy történetet, hanem telefonál egyet.

Fülöp Ferenc és Fülöp Márton ugyanis mindig készségesen válaszol.
Mint látják, akár Szenteste is.

Fehér György



Mit kér karácsonyra a magyar futballnak a szerkesztő? Vissza az életbe!