mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Moniz: Kupát akarunk nyerni!

A mai Ferencváros–Újpest Magyar Kupa nyolcaddöntő előtt Ricardo Moniz, a hazaiak szakvezetője arról beszélt, szeretnék megnyerni a sorozatot, ezért természetesen ma is győzelemre törnek.
Ricardo_Moniz_FTC

- Nem lehet más célunk, kizárólag a győzelem, amely gyógyír lehetne a csapat elmúlt heteit jellemző instabil szereplésre. A tavalyi szezonban sajnos hamar kiestünk a Magyar Kupából, így most ezen a mutatónkon is szeretnénk javítani – nyilatkozta Ricardo Moniz a Ferencváros vezetőedzője az Újpest elleni mai meccs kapcsán a fradi.hu-nak.

- Az Újpest elleni mérkőzések különlegesek, de nálunk mindig a győzelem a cél, illetve ezúttal az, hogy továbbjussunk a sorozatban, és egészen a kupa megnyeréséig meneteljünk. Örömteli hír, hogy visszatérhet a csapatunkba a bajnoki mérkőzésről eltiltott Besic, mellette Böde Dániel is kiváló formában van, és Diallo is képes arra, hogy akár heti három mérkőzésen jól teljesítsen. Ráadásul a kispadon is minőségi játékosaink vannak, így pozitív hangulatban készülünk a derbire" – tette hozzá a szakember.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első találkozóján a Ferencváros ma 18 órától fogadja az Újpestet a Puskás-stadionban. A Nemzeti Sport Online a nap folyamán folyamatosan jelentkezik majd a mérkőzéssel kapcsolatos hírekkel, érdekességekkel, a találkozót pedig élő, szöveges cikkünkben közvetítjük majd.

 

 



A csatár első gólja Sikeres volt a diósgyőri jótékony kezdeményezés