mifocink

Magyar futballról érdekek nélkül

Ki az alkalmatlan?

Az MLSZ állítólag nem tudott arról, hogy a Vasas nemzetközi felkészülési meccset játszik – az MLSZ edzőközpontban. Ezért – és nem azért, mert bundázó, bűnöző játékvezetők vettek részt a meccsen - meg is büntette a Vasast.100 ezer forintra.

Felhívták a figyelmemet arra, hogy az MLSZ nem ment el szó nélkül a Vasas – Fluimense meccs mellett.  A szövetség megbüntette a Vasast 100 ezer forintra, mert nem jelentette be a nemzetközi meccset.
Ebben az esetben viszont kissé érdekes, hogy a Vasas miként játszhatott egy olyan meccset az MLSZ edzőközpontjában, amelyről nem tudott az MLSZ?
Valaki tud nekem erre válaszolni?
– Az MLSZ nem küldhetett játékvezetőket, mert hiányzott a brazil szövetség engedélye arra, hogy nemzetközi meccsen vehet részt a Fluminense – tette hozzá Borbély Zoltán, az MLSZ jogi igazgatója, szóvivője a Blikk.hu-n.
Na kérem szépen, ez egy olyan eset, amiből sehogy nem tud jól kijönni az MLSZ.
Korábban ugyanis, még a NSO-n azt nyilatkozták, nem is tudtak a meccsről, most pedig azt, hogy tudtak, sőt azt, hogy a brazil szövetséggel is felvették a kapcsolatot.
Nos, a két állításból legalább az egyik nem igaz – hiszen ellentmond egymásnak.
Ahhoz viszont ragaszkodnak az MLSZ-ben, hogy ők nem adtak engedélyt a meccsre – ám azt mégis az MLSZ edzőközpontban játszották le.
Képzeljék el, ahogy az MLSZ edzőközpontjába besétál a Vasas és a brazil csapat, sőt, a médiának köszönhetően mindenki által ismert két bundázó és eltiltott játékvezető – Selmeczi mellett Mocsári Tamás is közreműködött a meccsen – lejátsszák a meccset.
És erről senki nem tud semmit, és senki nem adott rá engedélyt.
Na, ez vagy egy hatalmas hazugság, vagy akik a honi szövetségben ezekért a dolgokért felelnek, azok teljesen alkalmatlanok arra, amit csinálnak.
És akkor egy szót a játékvezető küldésről.
Állítólag az angyalföldi vezetők csak az utolsó pillanatban találtak játékvezetőket – éppen Selmecziéket, akik elfelejtettek szólni eltiltásukról.
Hát kérem szépen, ha a Kubala László nevét viselő akadémia vezetői nem ismerik fel a nemzetközi bundabotrány két főszereplőjét, akkor nekik sincs semmi keresnivalójuk a magyar futballban.



"Hogy melyek a gyorsaság fajtái, nem orvosi kérdés, mint ahogy az sem, honnan nyeri egy futballista az energiáját" „A bundamaffia valós fenyegetést jelent!”